LINKER TIL fantastiske MENNESKER OG NETTSAMFUNN SOM INSPIRERER MEG

Super Soul. Emmy Award-vinnende tv-serie med Oprah Winfrey som har samtaler med de nye tankelederne, visjonærer og åndelige lærere. Belysning. Inspirasjon. Tanker. Motivasjon. Hvor hjertet møter sjelen.
www.supersoul.tv
Youtube: supersoul-sessions
Gabrielle Bernstein. New York Times bestselgende forfatter og foredragsholder. Oprah Winfrey har kalt henne: "a new thought leader". Fantastiske videoer til inspirasjon og motivasjon.
gabriellebernstein.com
Youtube: Gabrielle Bernstein
Wisdom From North. Intensjonen med Wisdom From North er å inspirere andre til å leve ut fra sin egen indre visdom. En webbasert intervjuserie der Jannecke Øinæs har samtaler med mennesker hun opplever bærer på en visdom.
wisdomfromnorth.com
Youtube: MsOinaes
Gaia. Gaia er en online streamingtjeneste til de som søker en helt våken og bevisst liv. Oppmuntrer til vekst av våre sinn, kropp og sjel. Gaia gir nye perspektiver, kollektiv visdom og innhold for å gjøre reelle endringer.
gaia.com
Youtube: Gaia TV
Eckhart Tolle. Tysk forfatter og spirituell læremester. Har skrevet flere bestselgende bøker om bevissthet, selvutvikling, mental balanse, livsfilosofi og åndelighet.
eckharttolle.com
Youtube: Eckhart Teachings
Deepak Chopra. En global leder og pioner innen sinn-kropp medisin. Lege med spesialitet i indremedisin og endokrinologi. Kjent som forfatter av over 65 bøker med 20 New York Times bestselgere.
Chopra.com
Youtube: ChopraCenter
Teal Swan. Har ca. 200 videoer på youtube. Hun sprer budskapet om helbredelse, selvforbedring og hvordan hver enkelt påvirker vår egen verden og den større verden rundt oss. Her er linken til en av hennes meditasjonsvideoer.
tealswan.com
Youtube: TheSpiritualCatalyst
Marie Forleo. Hun viser deg praktiske måter å bli den personen du har mest lyst til å være. Lær å bruke dine unike talenter til å forandre verden.
marieforleo.com
Youtube: marieforleo
Hay House. Har mange fine veiledende meditasjoner med anerkjente forfattere. Hver uke gir vi de deg en ny meditativ reise som spenner fra en rekke temaer innen helse, healing, overvinne frykt med mer. På youtube velger du spillelister og: Monday Meditations
Hay House podcast
Youtube: Hay House