STRESS? URO? TANKESPINN? DA ER  yoga FOR DEG

Hver uke holder jeg yogatimer hjemme i min Shala. Jeg kjører nybegynnerkurs, Vinyasa, yoga for menn og meditasjonskurs. Påmelding enten via mail eller kontakt meg på Facebook. 

NYBEGYNNERKURS

Dette er et grunnkurs i yoga for deg som er helt ny, eller trenger en oppfriskning. Du vil få en sunn balanse mellom styrke, fleksibilitet, utholdenhet og avspenning. Du vil lære alt fra lette til mer fysisk krevende øvelser. Vi bruker god tid på å demonstrere og forklare de forskjellige yogateknikkene. 

Ha på vanlig treningstøy (thights og t-skjorte/singlett). Ta gjerne med et pledd eller genser til å ha over deg på avspenningen på slutten.

Jeg har yogamatter du får låne gratis.

 

MEDITASJONSKURS

🙏🏼 På dette kurset kommer du akkurat som du er. Jeg blir å dele erfaringer, tips og teknikker som du kan ta med deg inn i hverdagen. Vi avslutter alltid med 15 min (eller mer) avspenning liggende på yogamatta.

Ha på behagelige klær, ettersom vi sitter og ligger på matta. Jeg har yogamatter gratis til utlån. Ta gjerne med et pledd du kan ha over deg på avspenningen/meditasjon. Har du spørsmål er det bare å ta kontakt.

 

VINYASA

Vinyasa er en form for yoga hvor du beveger deg i takt med pusten. Det vil si at du beveger deg fra den ene stillingen til den neste i takt med pusten. Vinyasa yoga blir ofte kalt «flow yoga». Solhilsen som brukes i de fleste yogatradisjoner, er et eksempel på en vinyasa.

📬 Faktura utsendes etter påmelding. Påmelding under her eller på PM. Takk for at du sender meg mailadressen din 😊