HEI, JEG HETER marte

I 2023 utdannet jeg meg som mindfulnessinstruktør hos Ivar Vehler, men min reise startet mange år tidligere som yogastudent, hvor jeg oppdaget hvor mye meditasjon påvirket meg. Jeg begynte å lese og studere alt jeg kunne finne om yoga, meditasjon og mindfulness, og fascinasjonen min for menneskets sinn vokste stadig mer.

Jeg er utdannet 200 timers Vinyasa yogalærer (Atman Yoga School) og 100 timer Heart of Yoga (Mark Whitwell).  Dette har bidratt til at jeg kan gå enda dypere i min egen yogapraksis og lære å undervise andre.

Livet mitt er en reise. Jeg ønsker oppleve, kjenne på kroppen og være i bevegelse, akkurat som innpusten og utpusten. Jeg bor nå i Oslo, etter nesten 13 år på øya mi, Andøya. Det var etter flere år i USA, London og Oslo. Jeg har vært instruktør i Corebar i mange år, en treningsform der høy fart og mye action er sentrale ingredienser. De siste årene har det blitt mye mer yoga, ettersom jeg bodde på selveste yogaøya, Andøya, hvor vi hadde flere fantastiske yogalærere.

• Høsten 2015 tok jeg utdanning i Les Mills Bodybalance.

• I 2016 arrangerte tre dyktige venninner og jeg Yogadagen på Andenes for andre året på rad.

• I 2017 utdannet jeg meg til 200 timer Vinyasa yogalærer via Atman Yoga School i Oslo.

• I Bali 2019 utdannet jeg meg 100 timer i Heart of Yoga med Mark Whitwell.

• I 2023 utdannet jeg meg til mindfulnessinstruktør hos Ivar Vehler.

meditasjon STILNER TANKENE MINE. DET GIR MEG EN mental påfyll AV ENERGI

Jeg holder foredrag i yoga og meditasjon.
Ta kontakt på: marte@meditere.no.

“Meditation is not a way of making your mind quiet. It’s a way of entering into the quiet that’s already there – buried under the 50,000 thoughts the average person thinks every day.”
Deepak Chopra, M.D.

Jeg har veldig lyst å komme i kontakt med flere som mediterer, høre hvordan dere liker appen og komme med tips til flere bøker, youtubefiler og mer! Vi møtes på Facebook (KLIKK HER)