HEI, JEG HETER marte

De siste årene har vært en fantastisk reise. Det hele startet med å være yogastudent, til å elske effekten det å meditere hadde på meg. Jeg leste og studerte alt jeg kom over av kunnskap om meditasjon. Nå, fremdeles student av yoga, er jeg utdannet 200 timers Vinyasa yogalærer (Atman Yoga School) og 100 timer Heart of Yoga (Mark Whitwell), og har enda større fasinasjon av stillhet og rommet inni meg.

 

Livet mitt er en reise. Jeg ønsker oppleve, kjenne på kroppen og være i bevegelse, akkurat som innpusten og utpusten. Jeg bor nå i Oslo, etter nesten 13 år på øya mi, Andøya. Det var etter flere år i USA, London og Oslo. Da jeg bodde i Oslo og var gravid med mitt første barn tok jeg yogakurs for gravide og fant en ro og inngang til å være i kroppen min med barnet mitt. Etter ett år med mye barneskrik og bleieskift tok jeg yogakurs med den dyktige instruktøren Kristine her på Andenes. Det var inngangsporten til å finne meg selv og en indre ro som jeg manglet.

Jeg har vært instruktør i Corebar i mange år, en treningsform der høy fart og mye action er sentrale ingredienser. De siste årene har det blitt mye mer yoga, ettersom jeg bodde på selveste yogaøya, Andøya, hvor vi hadde flere fantastiske yogalærere. Høsten 2015 tok jeg utdanning i Les Mills Bodybalance, en herlig blanding av thai chi, pilates og yoga. I september 2016 arrangerte tre dyktige yogavenninner og jeg Yogadagen på Andenes for andre året på rad. Og I 2017 utdannet jeg meg til 200 timer Vinyasa yogalærer via Atman Yoga School i Oslo. På reise til Bali i mars 2019, utdannet jeg meg videre, 100 timer i Heart of Yoga med Mark Whitwell.

meditasjon STILNER TANKENE MINE. DET GIR MEG EN mental påfyll AV ENERGI

Jeg holder foredrag i yoga og meditasjon.
Ta kontakt på: marte@meditere.no.

Jeg har bl.a. holdt foredrag for Forsvaret Andøy, Yogadagen Andøy og Andøy Kommune. Jeg gjør også 1-1 meditasjoner.

“Meditation is not a way of making your mind quiet. It’s a way of entering into the quiet that’s already there – buried under the 50,000 thoughts the average person thinks every day.”
Deepak Chopra, M.D.

Jeg har veldig lyst å komme i kontakt med flere som mediterer, høre hvordan dere liker appen og komme med tips til flere bøker, youtubefiler og mer! Vi møtes på Facebook (KLIKK HER)