PRODUKTER LAGET TIL deg

Onlinekurs. I dette kurset vil du lære hva mindfulness er og du vil få meditasjoner slik at du kan få mer ro, bli mer fokusert i hverdagen og oppleve mindre stress.
Mer info om kurset
Gratis søvnmeditasjon som avspenner kroppen!. 🐑 Prøvd å telle sauer? Det er på tide å prøve noe nytt. Få tilgang til gratis lydfil som hjelper deg med å slappe av, så du kan sovne fortere allerede i kveld 😴 Du får også informasjon om et fantastisk nettkurs jeg har designet for deg som ønsker mer ro i livet!
Klikk her for gratis søvnmeditasjon
App tilgjengelig i App Store. Meditere med Marte er en selvhjelpsapp som retter fokus mot avspenning og pusten din. Appen kan benyttes av alle, nye og erfarne utøvere av meditasjon og mindfulness. Den er enkel å bruke. Du kan velge mellom tre ulike lengder veiledede meditasjoner, eller alene med musikken. 5, 10 og 15 minutter. Kr. 30,-. Kjøpes på din telefon i App Store.
App Store
App tilgjengelig i Google Play. Meditere med Marte er en selvhjelpsapp som retter fokus mot avspenning og pusten din. Appen kan benyttes av alle, nye og erfarne utøvere av meditasjon og mindfulness. Den er enkel å bruke. Du kan velge mellom tre ulike lengder veiledede meditasjoner, eller alene med musikken. 5, 10 og 15 minutter. Kr. 33,-. Kjøpes på din telefon i Google Play.
Google Play