HEI, JEG HETER marte

Det siste året har vært en fantastisk reise. Jeg har lest mange bøker, lyttet til utallige podcaster, sett utrolig mange youtubesnutter samt prøvd de fleste forskjellige former for meditasjon som er tilgjengelig. Det er gjennom denne dedikerte innstillingen jeg, til tross for liten formell utdanning innen temaet meditasjon, besluttet å lage appen: Meditere med Marte. Jeg har funnet ut hva som funker for meg og vil funke for mine venner som ikke er kjent innenfor yoga eller meditasjonsmetodene.

 

På en vakker øy, ytterst i havgapet, bor jeg med min fantastiske familie. Jeg flyttet hjem for syv år siden etter flere år i USA, London og Oslo. Da jeg bodde i Oslo og var gravid med mitt første barn tok jeg yogakurs for gravide og fant en ro og inngang til å være i kroppen min med barnet mitt. Etter ett år med mye barneskrik og bleieskift tok jeg yogakurs med den dyktige instruktøren Kristine her på Andenes. Det var inngangsporten til å finne meg selv og en indre ro som jeg manglet.

Jeg har vært instruktør i Corebar i mange år, en treningsform der høy fart og mye action er sentrale ingredienser. De siste årene har det blitt mye mer yoga, ettersom jeg er så heldig å bor på yogaøya, Andøya, hvor vi har flere fantastiske yogalærere. I september 2016 arrangerte tre dyktige yogavenninner og jeg Yogadagen på Andenes for andre året på rad. Og høsten 2015 tok jeg utdanning i Les Mills Bodybalance, en herlig blanding av thai chi, pilates og yoga.

meditasjon STILNER TANKENE MINE. DET GIR MEG EN mental påfyll AV ENERGI

Jeg jobber som daglig leder og grafisk designer på Designfabrikken som er en avdeling i den lokale vekstbedriften. Vi gjør både store og små designoppdrag, men den viktigste oppgaven vår er å utvikle mennesker. Vi sysselsetter arbeidstakere som i kortere eller lengre tid har behov for en tilrettelagt arbeidsplass eller avklaring.

“Meditation is not a way of making your mind quiet. It’s a way of entering into the quiet that’s already there – buried under the 50,000 thoughts the average person thinks every day.”
Deepak Chopra, M.D.

Jeg har veldig lyst å komme i kontakt med flere som mediterer, høre hvordan dere liker appen og komme med tips til flere bøker, youtubefiler og mer! Vi møtes på Facebook (KLIKK HER)